Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
    Тия дни бех из твоя край,Сандански и Катунци,даже в Сандански правих реглаж.....
    Хубава работа, ми звънкай де като минаваш насам. Имаш ми телефона.
    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
      Хубава работа, ми звънкай де като минаваш насам. Имаш ми телефона.
      Нямах време човече....следващият път.
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Кой беше колегата с тъмно зелена 145 с който карахме от Младост до Бъкстон заедно?
        АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
        http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• Вчера следобяд - gboiaj ме изпревари на ляв завой от Витошка към Канала. Аз бях под прикритие със синьо плевенско Поло.
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
            Вчера следобяд - gboiaj ме изпревари на ляв завой от Витошка към Канала. Аз бях под прикритие със синьо плевенско Поло.
            ха, сина ми е бил (аз все по-рядко докопвам алфата), надявам се, чe се е държал прилично
            Alfa Romeo 155 1.7 TS-ex
            Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex
            Alfa Romeo 155 1.8 MY 95 Sport-ex
            Alfa Romeo 156 2.0 JTS Ti

Comment

• днес следобяда на ул Гео Милев слизах посока румънското и на сфетофара завива черна с тъмни стъкла 156 комби са 3114 нещо такова и колегата ме изгледа втренчено и аз него де,или е скин хедс или не знам ама е плешив като глобус.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                днес следобяда на ул Гео Милев слизах посока румънското и на сфетофара завива черна с тъмни стъкла 156 комби са 3114 нещо такова и колегата ме изгледа втренчено и аз него де,или е скин хедс или не знам ама е плешив като глобус.
                Тази и аз я видях днес, май сме били близо
                въобще много алфи, много нещо, днес в Лозенец и Гео Милев. Един колега с червена 156 1.8 TC ме засичаше сутринта на Цариградско и гледаше лошо...
                Alfa Romeo 155 1.7 TS-ex
                Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex

Comment

• Първоначално публикувано от gboiaj Покажи съобщение
                  ха, сина ми е бил (аз все по-рядко докопвам алфата), надявам се, чe се е държал прилично
                  Сравнително.
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                    Сравнително.
                    Alfa Romeo 155 1.7 TS-ex
                    Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex

Comment

• Първоначално публикувано от gboiaj Покажи съобщение
                      Тази и аз я видях днес, май сме били близо
                      въобще много алфи, много нещо, днес в Лозенец и Гео Милев. Един колега с червена 156 1.8 TC ме засичаше сутринта на Цариградско и гледаше лошо...
                      като каза Цариградско бях се заблял днес и на разклона за на дясно след плиска локалното един колега с червена 147 май беше с номер СА 0604 ми свирна че е с предимство ме стресна,абе беше нещо в задницата като на Брера стоповете май по ново беше не 147,не знам кой е обръснатия ни колега ама валеше дъжд и беше мрачно ама като зави отрази с главица червеният сфетофар от към моита страна за миг сериозно.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                        днес следобяда на ул Гео Милев слизах посока румънското и на сфетофара завива черна с тъмни стъкла 156 комби са 3114 нещо такова и колегата ме изгледа втренчено и аз него де,или е скин хедс или не знам ама е плешив като глобус.
                        .......Ръни,и аз съм глобус плешив,ама не съм скинар,свинар съм,обичам свинско.

Comment

• Днес на ул. Пирин в Сандански червен Силвърстон със софийски номер с 571 и пак 7, но не знам в какъв ред.
                          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Поздравче за колегата с ФЛ. ГТВ на Софииския днес, както и за момчетата с Бялата Жужа Ку-Ве И да 150 коне съм

Comment

• Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                              Поздравче за колегата с ФЛ. ГТВ на Софииския днес, както и за момчетата с Бялата Жужа Ку-Ве И да 150 коне съм
                              ....ти пак ли си се прил на рацер бре?

Comment

• Тц, младежите не напъваха

Comment

Working...
                                X